fbpx

Prancūzijos – Lietuvos prekybos rūmai

Švenčiame 25 tvaraus augimo metus

Prancūzijos ir Lietuvos prekybos rūmai (CCFL) su džiaugsmu praneša apie partnerystę, kuri žymi mūsų gyvenimo įsipareigojimo aplinkai etapą. Kaip mes sukanka 25 metai, laikas sėti sėklas ateičiai – tiesiogine prasme.

Kodėl mes bendradarbiaujame su VšĮ Myliu mišką?

Mes pasirinkome partnerystę su Myliu Mišką dėl jų atsidavimo miškų atkūrimui ir jų įtakingo požiūrio į aplinkos priežiūrą. Jų darbas sutampa su mūsų tvarumo ir bendruomenės įsitraukimo vertybėmis, todėl jie yra tobulas partneris mūsų misijai planetai.

Mūsų bendra vizija

Miškas, kurį siekiame auginti, yra daugiau nei medžių kolekcija – tai gyvas mūsų simbolis atsidavimas planetai ir bendrai ateičiai; tai ugdo palikimą. Kiekvienas medis yra žingsnis ekologiškesnės ateities ir ilgalaikių santykių tarp Prancūzijos ir Lietuvos link. Tai simbolizuoja augimą, atsparumą ir klestintį ryšį mūsų verslo bendruomenėje.

Mūsų tvarumo įsipareigojimas

CCFL aktyviai dalyvavo viešinant tvarumo praktikas Prancūzijos-Lietuvos verslo bendruomenėje. Organizavome seminarus, kad paskatintume bendradarbiavimą klimato problemų ir sprendimų sklaidai, propaguojamą partnerystei, kurioje pirmenybė teikiama tvarumo plėtrai ir bendrovės aktyvizmo palaikymui, kurie atspindi mūsų įsipareigojimą humanitarinių ir aplinkosaugos problemų sprendimų paieškai.

Prisijunkite prie mūsų augindami mišką

Kviečiame savo narius ir platesnes bendruomenes prisijungti prie šios iniciatyvos būti šios žalios kelionės dalimi. Jūsų aukos padės mums plėsti mišką, kuriant pilną gyvybės Prancūzijos-Lietuvos verslo bendruomenę. Susivienykime, kad padarytume pokyčius, kurie išliks per ateities kartai.

Kaip prisidėti?

Norėdami prisidėti prie šio kilnaus tikslo, apsilankykite partnerių puslapyje Myliu Mišką svetainėje. Kiekvienas, didelis ar mažas, indėlis padeda mums priartėti prie tikslo – didesnio ir gyvybingesnio miško.

Kartu mes galime šią viziją paversti realybe!

Dėkojame už Jūsų paramą

Jūsų parama skirta ne tik šiandienai – tai investicija į mūsų bendrą ateitį. Ačiū už prisijungimo prie gyvenimo, partnerystės ir tvarumo šventės!

Daugiau apie mus: cci-fl.org

CCFL jau pasodino

0
medelių

Prisidėti prie CCFL miško galite skirdami paramą mūsų skiltyje "Pasodink". Pirkinių krepšelyje, prieš apmokėjimą, pažymėkite CCFL logotipą!

Į viršų

Pasodink savo medį ir tu!

Jūsų skirta parama bus panaudota įgyvendinant VšĮ Myliu mišką tikslus, siekiant prisidėti prie miškingo ploto Lietuvoje didinimo. Skaičiuoklėje pateikiama orientacinė informacija apie skirtos paramos panaudojimo galimybes. Medelio kaina 3 EUR.

Neutralizuotų 0.2 t CO₂

tree icon

77158

Tiek medelių įveisime už Jūsų skirtą paramą

weight icon

14475

Bus neutralizuota tonų CO₂

lt_LTLithuanian